CES 2019 – Alienware Area-51m Legend, un laptop de gaming puternic

Dell prezintă la CES 2019 în Las Vegas noul Alienware Area-51m, poate cel mai puternic laptop de gaming la ora actuală, normal, în configurația sa de top. Acesta va fi disponibil comercial de la finele lunii ianuarie din câte am aflat.

Alienware Area-51m Legend este primul și (momentan) singurul laptop cu procesor Intel cu opt nuclee, de a 9-a generație, cu memorie RAM de până la 64GB, tehnologie ethernet de 2.5 Gbps, placă grafică și procesor pentru desktop upgradabile, plus ecran de 17 inchi cu margini înguste și o rată de refresh de 144 Hz.

La o asemenea putere de procesare, este normal ca laptopul Area-51m Legend să fie dotat cu un sistem de răcire de ultimă generație, cu performanțe cu 50% mai mari și dimensiuni cu 32% mai mici față cele care echipează modelele precedente.

De asemenea, noul Alienware Area-51m este echipat cu o gamă de dotări necesare pasionaților de gaming, printre care tehnologia de urmărire a privirii Tobii și cea mai recentă versiune a aplicației Alienware Command Center.

Alienware Command Center permite jucătorilor să personalizeze toate aspectele experienței de gaming, inclusiv iluminarea sistemului și perifericelor, gestionarea alimentării cu energie, controlul termic, overclocking dar și la nivel audio sau la organizarea conținutului. Astfel că oferă și posibilitatea de overclocking (și underclocking) al procesorului și memoriei RAM, sistemul fiind răcit eficient în timpul solicitărilor hardware extreme.

Modelul de top va fi dotat cu procesor Intel Core 19-9900K, 64GB de memorie DDR4 2666MHz și placă grafică NVIDIA GeForce RTX cu 8GB VRAM.

Un videclip complet de prezentare, în continuare.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *