Canon IVY Rec – O mică cameră breloc, rezistentă la șocuri și la apă

Canon anunță IVY Rec Camera, o mică cameră foto digitală tocmai bună de folosit în orice fel de condiții. Compactă, aceasta poate fi prinsă la brelocul cheilor sau la gaica pantalonilor, rezistă la șocurile accidentale dar și la scufundările în apă până la o adâncime de 2 metri.

Canon Ivy Rec are un senzor de 13Mpix cu ajutorul căruia se pot face poze dar și filmulețe cu o rezoluție 1080p la 60 de cadre pe secundă, ceea ce nu este deloc rău.

Nu are ecran dar poate fi conectată prin bluetooth și wifi la smartphone-urile cu sistem de operare Android și iOS. Prin intermediul aplicației dedicate pot fi vizualizate imaginile live sau pot fi transferate înregistrările foto-video pentru partajarea pe site-urile sociale.

Are o baterie integrată ce poate fi încărcată prin intermediul unui port micro-USB.

Canon IVY Rec are un preț în jurul a 130 de dolari. Vine în mai multe variante colorate pentru a fi pe placul generației tinere.

Sursa.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *