Razer Junglecat – Gaming pe smartphone fără degete pe ecran

Razer anunță Junglecat, un controller de gaming cu o configurație duală pentru utilizarea în mod mobil sau desktop, totul pentru o experiență excelentă în timpul jocurilor pe un smartphone.

Astfel, utilizatorii noului Razer Junglecat vor avea ecranul liber, nu vor mai fi nevoiți să apese și pe ecran, totul cu o schemă de control precisă și confortabilă. Controller-ul încorporează câte un stick analogic și butoane de tip bumper pe ambele părți, iar pe partea stânga a fost amplasat un D-pad cu 2 axe, în timp ce partea dreaptă găzduiește patru butoane.

După cum am mai spus, Razer Junglecat are două moduri de utilizare distincte. În cel mobil, unul sau ambele controllere se atașează carcasei de smartphone incluse, pentru o priză confortabilă și sigură. În mod alternativ, controllerele se pot atașa de un suport dedicat și folosit cu smartphone-uri sau tablete Android ale căror dimensiuni le depășesc pe cele ale carcaselor din pachet.

În modul desktop, controllerul poate fi conectat la PC-uri compatibile, care rulează sisteme de operare Windows.  Și cunosc destui amici care preferă să se joace chiar și pe un PC cu un controller, la fel cum ar face-o și pe o consolă de gaming.

În ambele moduri, Razer Junglecat folosește o conexiune Bluetooth cu consum de energie și cu latențe reduse, O singură încărcare folosind cablul USB-C inclus în pachet asigură o durată de folosire de până la 100 de ore, ceea ce este chiar ok din punctul meu de vedere.

De asemenea, există aplicația Razer Gamepad care recunoaște cele mai populare jocuri mobile, oferind o schemă de control creată special pentru fiecare titlu compatibil. De remarcat că aceste scheme de control pot fi personalizate de către utilizatori, în funcție de preferințele fiecăruia.

Specificații Razer Junglecat

  • Conexiune Bluetooth Low Energy (BLE)  (compatibilă cu Android™ 7.0 Nougat sau mai nou, Windows® 8.1 sau mai nou)
  • Durată de funcționare de peste 100 de ore
  • Design special care permite o priză confortabilă cu ambele mâini
  • Încărcare prin USB-C
  • Aplicația Razer Gamepad (Android 8.0 Oreo sau mai nou)
  • Carcase incluse: SUA – Razer Phone 2, Samsung Galaxy Note 9, Samsung Galaxy S10+, Restul lumii – Razer Phone 2, Huawei P30 Pro, Samsung Galaxy S10+

Are prețuri de la 120 de Euro și este disponibil acum pe site-ul oficial.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *