Camere de bord și sisteme GPS Mio, reduceri de până la 50% de Black Friday

Celor aflați în căutarea unei camere video de bord sau al unui sistem de navigație GPS pentru mașină poate vor găsi interesantă această informație – de Black Friday vor fi disponibile în magazinele de profil produse Mio cu reduceri de până la 50%.

Reducerile vor fi aplicate tuturor produselor din gamele menționate, inclusiv celor mai noi modele. De exemplu

  • În oferta Black Friday a acestui an se regăsește și sistemul de navigație Mio Spirit 8500 LM care capabil să ofere acestora informații în timp real.
  • La reduceri va fi disponibil și sistemul de navigație Mio Spirit 7700 Truck care oferă rute personalizate pentru vehiculele de tonaj mare. Acesta dispune de hărți TomTom cu actualizări gratuite pe viață și informații în timp real. Pentru ca totul să fie mai ușor, acesta vine la pachet cu suportul magnetic, ceea ce îl face să fie ușor de folosit.
  • Și sistemul de navigație Cyclo 400 pentru biciciști va fi la reducere de Black Friday. Acesta dispune de ecran tactil antireflex de 4 inci și are hărți de piste și drumuri pentru cicliști, fiind compatibil cu Strava Segments.
  • În magazine va fi disponibilă și prima cameră auto sub 200 de lei. Aceasta categorie de produse Mio va beneficia de reduceri de până la 42%. Camerele video auto care se vor bucura de reduceri de Black Friday sunt cele din seria J, Seria C și seria 7.
  • De asemenea, sistemele integrate GPS cu cameră de bord gen MiVue Drive 60LM și MiVue Drive 65 LM vor avea reduceri de până la 50%.

După cum am mai spus, reducerile vor fi disponibile cam în toate magazinele de profil, online sau offline.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *