Motorola Razr – Acum cu ecran flexibil

Motorola reînvie legendarul telefon cu clapetă Razr, acum cu ecran flexibil și o balama care asigură plierea totală a acestuia. Acesta va fi disponibil din luna decembrie la un preț de aproximativ 1700 de Euro.

Sincer să fiu, momentan nu sunt convins de fiabilitatea ecranelor flexibile, doar se cunosc problemele întâmpinate de alți producători la modelele lor, anunțate, apoi retrase pentru că plierea ecranului pe acele smartphone-uri nu prea era ce trebuie. Poate că la acest Motorola Razr ecranul flexibil nu va avea probleme, poate că au integrat cea mai bună soluție de acest gen până acum. Rămâne de văzut, după ce va fi lansat comercial.

Sincer să fiu, îmi place cum arată, din nostalgie poate pentru telefoanele de altădată. Elegant, cu o carcasă din oțel inoxidabil, rezistent la stropirile accidentale, un clasic reînviat prin intermediul celor mai noi tehnologii.

Ecranul flexibil este de tip pOLED, are o diagonală de 6.2 inchi cu o rezoluție de 2142 x 876 pixeli, în format 21:9. Există și un al doilea ecran, mai mic dar tocmai bun de utilizat când clapeta este închisă. Acesta are o diagonală de 2.7 inchi, este în format 4:3 și are o rezoluție de 800×600 pixeli.

Motorola Razr este motorizat de un procesor Snapdragon 710, asistat de 6GB memorie RAM și de un spațiu de stocare intern de 128GB. Nu-i lipsește senzor de amprentă pentru un acces securizat.

Camera principală are un senzor de 16MPix, lentile cu o diafragmă f/1.7, sistem de stabilizare electronică EIS și focalizare Dual Pixel AF precum și Laser AF. Cea de-a doua cameră are doar 5Mpix și lentile f/2.0.

Sincer să fiu, la un telefon atât de extravagant aș fi dorit o cameră secundară mai performantă, mai actuală. De asemenea, sunt dezamăgit și de acumulatorul cu o capacitate de numai 2510mAh, așa că am impresia că nu va străluci la capitolul autonomie.

Încă o dată, sunt curios cât de fiabil se va dovedi acest Motorola Razr, cât va rezista în timp acest ecran flexibil.

Mai jos, câteva imagini cu acest smartphone.

Motorola Razr 2019
Motorola Razr 2019
Motorola Razr 2019

Mai multe detalii despre Motorola Razr pe site-ul oficial.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *