12 luni de Netflix gratuit de la Vodafone și UPC România

Iată că Vodafone și UPC România pun de o ofertă interesantă la comun – 12 luni de Neflix gratuit pentru clienții care achiziționează servicii noi, de voce de televiziune sau de internet.

De exemplu, clienţii de voce mobilă Vodafone care achiziţionează un pachet UPC cu internet 500Mbps și televiziune digitală, precum și clienţii UPC care achiziţionează un abonament mobil de voce de la Vodafone se pot bucura de un cadou de 12 luni de abonament Netflix.

În plus, aceștia primesc o reducere de 2 EUR/lună la serviciile mobile cumpărate, respectiv o reducere de preţ de 10 RON/lună la ofertele de internet fix și TV.

Această ofertă de Crăciun se adresează și clienţilor comuni deja existenţi ai Vodafone și UPC România care achiziţionează servicii noi. Această ofertă este valabilă în perioada 21 noiembrie 2019 – 15 ianuarie 2020.

Noile oferte de Crăciun vin, de asemenea, cu un cadou constând într-un abonament Netflix de 6 luni pentru cei care achiziţionează de la Vodafone România abonamente mobile de voce, de la RED14 în sus.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *