ASUS Zenfone 6, după 9 luni.

Nu, nu a rămas însărcinat și nu așteptăm un bebeluș de la ASUS Zenfone 6 deși, din câte am aflat, va fi anunțat cât de curând urmașul său. 😀

Dar am realizat că au trecut aproape 9 luni de când folosesc exclusiv acest smartphone, chiar cel mai performant dintre toate cele utilizate de mine până acum, din aproape toate punctele de vedere.

Ce am apreciat la acest ASUS Zenfone 6 cel mai tare în toată această perioadă?

 • Că a rămas în continuare un smartphone performant, care a funcționat și funcționează în continuare impecabil și fără nici cea mai mică problemă. Răspunde în continuare la fel de bine, nu se blochează, nu am ce-i reproșa din acest punct de vedere.
 • Că face poze și filmări foarte ok, doar v-am arătat o mulțime de instantanee realizate cu ajutorul său prin vacanțe – din Bulgaria și Grecia, apoi din Munții Tatra.
 • Normal, selfie-urile au o calitate superioară, pentru că sunt realizate cu camera foto principală.
 • Iar modulul rotativ Flip Camera funcționează în continuare fără probleme. Recunosc, l-am protejat cât am putut eu de bine pe toată această perioadă, nu prea l-am scăpat pe jos, în orice caz, nu grav.
 • Că are autonomie de invidiat, de cel puțin două zile. Ba, sunt perioade când bateria ține și 3 zile, normal, în funcție de cât de mult îl folosesc.
 • Spațiul de stocare intern de 128GB îmi este arhisuficient, pe care îl suplimentez cu un card microSD.
 • Că ecranul este suficient de mare pentru a urmări confortabil câteva filme în timpul unui zbor cu avionul. Și că se vede în continuare foarte bine și că este destul de luminos pentru a fi lizibil chiar și într-o zi însorită.
 • Că a primit upgrade la Android 10, ba chiar primește tot felul de update-uri periodice.

Ce aș dori eu de la viitorul flagship ASUS Zenfone 7?

 • Rezistență la apă, măcar la stropirile accidentale. Pentru a nu mai sta cu frica permanentă în apropierea apei și lichidelor. Nu de alta, dar la noi în casă au fost stricate definitiv un Zenfone 3 și un Zenfone 5 după ce au făcut cunoștință cu apa…
 • Să aibă, după cum suntem obișnuiți deja, cea mai puternică tehnologie din piață
 • Să aibă în continuare această autonomie de invidiat și spațiu de stocare intern generos
 • Să fie și mai performant la capitolul foto-video, cred că este timpul să rivalizeze cu granzii din domeniu.
 • Să aibă în continuare un preț mai decent, așa cum ne-a obișnuit producătorul taiwanez.

Și pentru că îmi place să fac multe poze, chiar și cu un smartphone, mai jos găsiți o frumoasă colecție de instantanee irlandeze, din vacanța de iarnă. O varietate de subiecte, bune de postat pe rețelele sociale, într-o mulțime de situații de fotografiere…

Poate voi reveni și cu alte impresii despre acest ASUS Zenfone 6…

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *