Noua generație de carduri microSD și SD de la Kingston, pentru filmări la rezoluție 4K/8K

Kingston anunță noua serie de carduri „Canvas”, care include modele de carduri SD și microSD de tipp UHS-II, plus cititoare MobileLite Plus UHS-II concepute pentru a susține viteze necesare de citire, pentru un transfer cât mai rapid al fișierelor foto/video.

Practic, o generație de carduri SD și microSD capabile să ofere performanțele necesare pentru DSLR-uri și camere video capabile să filmeze video cu rezoluție 4K / 8K, dar și pentru diverse dispozitive Android, camere de acțiune și, de ce nu, drone.

Pe scurt, despre fiecare model, în continuare.

Canvas Select Plus:
 Un card de memorie proiectat special pentru camerele de amatori Full HD și 4K DSLR (SD), precum și dispozitivele mobile Android (microSD).
 Clasa 10 UHS-I – viteze 1 de citire de până la 100 MB/s
 Capacități pentru modelele SD și microSD de până la 512 GB.

Canvas GO! Plus:
 Un card de memorie ideal pentru filmarea 4K UHD și fotografierea în modul rafală pe DSLR (SD) sau pentru camerele de acțiune și dronele 4K (microSD).
 Clasa 10 UHS-I U3 – viteze 1 de până la 170MB/s citire 3 și 90 MB/s scriere.
 Capacități pentru modelele SD și microSD de până la 512 GB.

Canvas React Plus:
 Performanță UHS-II de top pentru a captura videoclipuri profesionale 4K / 8K și fotografii de înaltă rezoluție.
 Clasa 10 UHS-II U3 ​​- viteze 1 până la 300MB/s citire, 260 MB/s scriere 4 (SD) și 285 MB/s citire, 165 MB/s scriere 4 (microSS)
 Capacități 2 pentru modelele SD și microSD de până la 256 GB.

Cititoarele MobileLite Plus:
 Construite pentru a crește eficiența fluxului de lucru cu viteze la standard UHS-II, pentru un transfer mai rapid de fișiere și timp de procesare mai scurt.
 Viteze USB 3.2 Gen 1 și compatibilitate cu carduri UHS-I.
 Proiectate pentru performanțe optime cu cardurile KingSD, microSD și SD.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *