UPC devine Vodafone de astăzi, informații utile pentru clienții UPC

Eu sunt client UPC de foarte mulți ani, chiar de când au preluat operatorul nostru din cartier. Am fost mulțumit de serviciile lor de televiziune și de internet, nu am avut deloc motive să apelez la serviciile concurenței.

Acum, cu finalizarea fuziunii dintre UPC și Vodafone aștept să văd dacă serviciile noastre, ale clienților UPC vor avea de suferit. Eu sper că nu, cel puțin așa se comunică, toate condițiile contractuale rămân în principal aceleași.

Care sunt principalele informații pentru noi, foști clienți UPC.

  • Astăzi, Vodafone Romania anunță finalizarea fuziunii cu UPC România. Ca urmare a acestui lucru, UPC România încetează să mai existe ca entitate juridică, fiind absorbită de Vodafone România.
  • Începând de astăzi, Vodafone România devine furnizorul de servicii fixe de comunicațiii electronice pentru clienții UPC. Toate drepturile și obligațiile UPC Romania S.A. vor fi preluate de către Vodafone Romania S.A., fără modificări în ceea ce privește termenii și condițiile din contractele clienților și furnizorilor.
  • Informațiile disponibile pe www.upc.ro se vor regăsi pe www.vodafone.ro. De asemenea, aplicația My UPC va fi redenumită în My Vodafone Fix & TV, în timp ce funcționalitățile acesteia și datele de logare ale clienților vor rămâne neschimbate.
  • Telefoanele de contact, 031 100 1000 și 031 100 0872, vor fi în continuare disponibile.
  • Pentru clienții care plătesc factura prin internet banking, UPC România va fi înlocuit cu Vodafone – pentru servicii fixe și TV.
  • Clienții care beneficiază de servicii fixe & TV furnizate în baza unui contract cu fosta companie UPC, dar și de servicii mobile furnizate de Vodafone vor primi în continuare două facturi.
  • În ceea ce privește magazinele UPC, acestea vor fi transformate treptat și vor avea specificațiile și configurația magazinelor Vodafone.Vor oferi în continuare toate serviciile și operațiunile specifice produselor de comunicație fixă și TV și în plus și operațiuni specifice serviciilor mobile.

Mai multe informații sunt disponibile aici: https://upc-devine.vodafone.ro.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *