SanDisk Extreme Portable – SSD-uri pentru viitoarele ture în natură

Cumva cam împotriva timpurilor aceste SSD-uri Extreme Portable de la SanDisk, realizate special pentru cei care petrec foarte mult timp în afara biroului și au nevoie de o soluție de stocare performantă pentru fotografii, filmări sau cine știe ce documente sau aplicații utilizează.

Dar trecem noi și peste greutățile acestor vremuri, vom reveni cu toții în sânul naturii sau cine știe pe unde ne mai duc pașii și treburile profesionale.

Sincer să fiu, pentru călătoriile mele viitoare voi aveam nevoie de un astfel de gadget pentru stocare tonelor de fotografii și filmări pe care le realizez pe acolo.

Aceste SSD-uri externe SanDisk Extreme Portable sunt subțiri, ușoare și certificate IP55, astfel că sunt protejate împotriva lichidelor și prafului.

Vin în patru variante de stocare – de 250GB, 500GB, 1TB și respectiv 2TB și sunt capabile de viteze de transfer de până la 550MB/s. Pentru conectarea la PC, smart TV sau la alt gen de echipamente, sunt prevăzute cu un port USB Tip-C la standard USB 3.1 Gen 2, plus adaptor la conector Tip-A.

Noile SSD-uri externe SanDisk Extreme Portable sunt disponibile în România la prețuri de achiziție ce pornesc de la 350 Lei.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *