Compact și performant, noul laptop de gaming Razer Blade 15

Avalanșă de lansări pe piața laptopurilor de gaming zilele astea. Nu mă mir totuși, pentru că este o piață relativ în creștere ținând cont de condițiile de izolare actuale. Logica? Mai mult timp în casă… mai mult gaming, implicit nevoia unor echipamente dedicate tot mai performante.

Teoretic totuși, pentru că fără muncă, bănuții pentru achiziții de genul ăsta încep să fie tot mai puțini…

Unul dintre cele mai arătoase, mai compacte și mai performante echipamente de genul ăsta este și acest Razer Blade 15, echipat cu cele mai noi procesoare Intel Core din cea de-a zecea generație, inclusiv cu puternicul i7-10875H cu opt nuclee și 16 fire de execuție.

Razer Blade 15

De asemenea, acest Blade 15 este echipat cu cea mai nouă soluție grafică NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER cu design Max-Q și 8GB memorie VRAM. Aceasta promite o creștere în performanță cu 25% față de soluțiile
grafice RTX standard.

Mai mult, promite și o experiență vizuală de cea mai bună calitate pentru că este echipat cu un ecran de 15.6 inchi, cu rezoluție 4K și o rată de refresh de 300Hz, pentru imagini dinamice fără cusur.

Mă rog, modelul de top. Celălalt, “basic”, are un ecran cu o rată de refresh de “doar” 144Hz… Sărăcuțul. :)))

Stocare de până la 1TB, memorie RAM de până la 16GB, mai exact ca mai jos…

Configurație Razer Blade 15

Totul într-o carcasă cu o grosime de până în 20mm. Chiar sunt curios cam cât de rău se încinge…

Va fi disponibil din luna mai pe razer.com, cu prețuri de la 1800 de dolari, în funcție de configurație.

Alte câteva imagini cu acest impresionant Razer Blade 15, în continuare.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *