Noi laptopuri de gaming Lenovo Legion, performante și cu un design modern

După cum spuneam în articolul precedent, avalanșă de laptopuri de gaming, majoritatea dotate cu cele mai noi procesoare Intel și plăci grafice Nvidia RTX Super.

Cum sunt și cele mai noi dispozitive portabile de gaming Legion de la Lenovo. Mai exact cu cea mai recentă placă grafică NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER cu design Max-Q, plus procesoare Intel Core H de generația a 10-a.

Mă rog, cele mai performante vor fi modelele Lenovo Legion 7i, care vor dispune de plăci grafice GeForce RTX 2080 SUPER cu design Max-Q. Modelele Lenovo Legion 5i vor fi cele de buget, cu plăci grafice Nvidia RTX 2060.

Se pare că revine în atenția noastră tehnologia Nvidia Optimus, care permite activarea sau dezactivarea plăcii grafice Nvidia în funcție de aplicația utilizată, totul pentru un consum de energie cât mai redus.

Nu se dau momentan mai multe detalii dar arată că ar avea un corp destul de compact. De asemenea, bănuiesc configurații cu până la 32GB memorie RAM și stocare de până la 1TB, pe SSD, normal.


Laptopurile Lenovo Legion 5i și Lenovo Legion Y540 cu placa grafică RTX 2060 vor fi disponibile cu un preț de pornire de 999 de dolari.

Laptopurile Lenovo Legion 7i și Lenovo Legion Y740 cu placa grafică
RTX 2070 vor fi disponibile cu un preț de pornire de 1.199 de dolari.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.