Un proiect online interesant – Școala de Hardware PcGarage

Pentru cei care doresc să descopere din tainele pc-urilor și componentelor computerelor, vă sugerez emisiunea online Școala de Hardware de la PcGarage.

Din câte am înțeles, aceasta se va desfășura online în fiecare zi de joi, de la orele 15.00 pe canalul lor de youtube.

Școala de Hardware PcGarage va fi o emisiune interactivă, în care veți putea afla detalii interesante despre fiecare componentă a unui calculator. De asemenea, înțeleg că se vor oferi informații și scurte lecții de istorie ale calculatorului și evoluției sale de-a lungul timpului.

Personal chiar sunt curios, bănuiesc că nu este o emisiune destinată exclusiv copiilor. Și noi ăștia mai bătrâni mai putem afla detalii și informații care ne-au scăpat.

Dar sper că și ei, puștii și puștoicele, vor fi interesați, poate mai lasă puțin vlog-urile miștocăroase pentru informații mai utile…

Deci, Școala de Hardware, în fiecare joi de la orele 15.00…

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *