Acer Predator Triton 500 – Laptop de gaming echipat cu cele mai noi tehnologii

Iată că și Acer a anunțat noul laptop de gaming Acer Predator Triton 500, echipat la rândul său cu cele mai noi procesoare Intel Core din a 10-a generație dar și grafică NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER sau SUPER 2070 cu design Max-Q.

Pe cât de performant este, Acer Predator Triton 500 promite și o autonomie de până la 7.5 ore, bănuiesc că în regim office de lucru. Chiar sunt curios dacă este chiar așa.

Ca și alte modele concurente, noul laptop de gaming Acer are și versiuni cuecran IPS cu o rată de refresh de 300 Hz și capabil să afișeze 100% din gama de culori sRGB.

Normal, capacități de stocare de până la 2TB, pe SSD, memorie RAM de până la 32GB, totul într-o carcasă cu o greutate de 2.1Kg și o grosime de până în 20mm.

Normal, o cantitate atât de impresionantă de hardware într-o carcasă atât de compactă lasă semne de întrebare referitoare la capacitatea sa de răcire. Integratorul promite o răcire eficientă datorită sistemului Vortex Flow cu trei ventilatoare amplasate strategic în șasiu. Rămâne de văzut dacă este chiar așa.

Aceste laptopuri de gaming Predator Triton 500 vor fi disponibile din luna mai, cu prețuri de la 1899 euro.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *