PcGarage te echipează gratuit

PcGarage, unul dintre cele mai importante magazine de produse IT România, anunță campania „Te echipăm gratuit” prin intermediul căreia oferă gratuit o sursă de alimentare certificată 80 Plus Gold clienților care doresc să asambleze un nou calculator.

Practic, la achiziția unui set format din orice procesor + orice placă de bază + o placă video AMD Radeon RX 5700 XT 50th Anniversary, cumpărătorii vor primi și o sursă Segotep GP750G – un model de 650W cu certificare 80 Plus Gold și etaj PFC activ, care în funcție de nivelul de solicitare, poate atinge o eficiență de 92%.

Noua campanie PcGarage „Te echipăm gratuit” se va desfășura în perioada 14-30 aprilie.

Cred că este o promoție potrivită celor care doreau să facă un upgrade hardware pc-ului, pentru performanțe superioare în această perioadă de… distanțare socială și de apropiere online…

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *