Lexar Multi-Card 2-in-1 USB 3.1 Reader, un accesoriu în continuare util

Lipsa cititoarelor de carduri SD de pe laptopuri este tot mai la modă acum, ceea ce pe mine mă enervează destul de tare. Și eu nu sunt un fotograf profesionist, așa că doar îmi pot închipui ce fustrați sunt aceștia.

Chiar zilele trecute mi-am cumpărat un astfel de cititor de carduri SD de pe conectica.ro dar acum tocmai ce mi-a făcut cu ochiul mititelul ăsta Lexar Multi-Card 2-in-1 Reader USB 3.1.

Permite citirea atât a cardurilor SD cât și a celor microSD (este compatibil SD, SDHC, SDXC, microSD, microSDHC, microSDXC, and SD/microSD UHS-I și UHS-II). Cu viteze de transfer de până la 312MB/s sau 170MB/s pe tehnologie UHS-I.

Mai mult, permite citirea a două carduri (unul SD și unul SDXC) simultan, ceea ce este chiar ok. Bănuiesc că permite transferul datelor între cele două carduri conectate.

Va avea un preț în jurul a 20 de Euro când va ajunge pe piață.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *