Acer C250i, un altfel de videoproiector portabil

Cred că videoproiectoarele au fost folosite la maxim în această perioadă în care mai toată lumea a stat mai mult pe acasă și s-a uitat în draci la filme. Iar experiența de vizionare pe o imagine mare, cât tot peretele, este una chiar deosebită.

De mult timp vreau să cumpăr și eu un videoproiector, tocmai din această cauză. Și tot de atâta timp amân achiziția, mereu au apărut alte urgențe etc.

Dar m-am gândit să vă prezint acest interesant videoproiector Acer C250i, într-o formă altfel, cum nu am mai văzut până acum.

Datorită formei sale cilindrice acesta poate fi poziționat în orice unghi, ba chiar și în picioare pentru proiectarea unor imagini portret.

Funcționează pe baza tehnologiei LED și este capabil să proiecteze imagini full HD cu dimensiuni de până la 100 inchi. Permite redarea imaginilor prin tehnologii wireless dar și prin conectori USB-C sau HDMI.

De asemenea, are încoporată o boxă bluetooth, pentru redarea sound-ului din filme sau a muzicii. Are și un acumulator de 9000mAh ce permite o autonomie de până în 5 ore la redarea filmelor.

Practic, este un videoproiector portabil, care poate fi transportat oriunde este nevoie de el.

Producătorul spune că lampa LED are o durată de viață de până în 20.000 de ore, la o utilizare normală. În mod economic durata de viață poate fi de până în 30.000 de ore.

Proiectorul Acer C250i are un preț de aproximativ 500 de dolari.

Mai multe informații pe site-ul oficial Acer.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *