Marshall Stockwell II – boxă portabilă cu un look clasic

Marshall anunță boxa portabilă Stockwell II, cu un look clasic inspirat de la vestitele amplificatoare pentru chitare electrice. Ba chiar îmi place pentru că are butoane cu potențiometru pentru reglarea volumului, a înaltelor și a sunetelor joase.

Marshall Stockwell II cântărește 1.4Kg și promite o autonomie de până în 20 de ore. De asemenea, 20 de minute de încărcare asigură în 6 ore de redare a ritmurilor preferate.

Redă sunet stereo și permite conectarea smartphone-urilor prin intermediul conexiunii Bluetooth 5.0. De asemenea, boxa este certificată IPX4, astfel că rezistă la picăturile de apă.

Marshall Stockwell II este la precomandă pentru prețul de 200 de Euro. Pe site-urile noastre văd că este mai scump.

Mai multe detalii pe site-ul oficial Marshall.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *