Retro, de la Philips

Sunt unul dintre cei care apreciază aspectul vintage la electronice, fie că sunt ele audio, video sau chiar foto. Iar această boxă portabilă de la Philips îmi place chiar foarte tare.

Deși are un aspect retro al anilor 50, permite redarea ritmurilor preferate prin intermediul conexiunii bluetooth dar și al unei conexiuni auxiliare de 3.5mm. Așa că, la Philips TAVS500 poate fi redată muzică atât de pe smartphone-uri și tablete, dar și de pe cd-playere sau, de ce nu, pickup-uri…

Acumulatorul integrat îi conferă o autonomie de până la 10 ore de audiții muzicale. De asemenea, este capabilă să redea un sunet clar cu o putere de 10W, mono, nu stereo.

Ce să mai, pare tocmai ce trebuie pentru petrecea într-un mod plăcut a serilor de iarnă geroase… lângă un șemineu, la o cabană pierdută undeva pe munte…

Are un preț în jurul a 400 de lei.

Mai multe detalii pe site-ul oficial al Philips Romania.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *