JBL Charge 5, portabilă, certificată IP67, pentru petreceri oriunde ai merge

JBL este un producător deja recunoscut pentru boxele sale portabile și mai ales pentru calitatea sound-ului redat prin intermediul acestora. Bune pentru a asculta muzica preferată oriunde te-ai duce…

Iată că acum, la CES 2021, au anunțat modelul JBL Charge 5 cu Bluetooth 5.1, certificare IP67, funcție JBL PartyBoost și un acumulator cu o capacitate de 7500mAh ce permite nu mai puțin de 20 de ore de playtime, plus încărcarea unor gadget-uri portabile prin intermediul unui port USB-C.

Îmi place că are certificare IP67, astfel că poate fi utilizată în cele mai variate condiții, în cele mai diverse locuri. Voie bună să fie, că muzica nu va lipsi și se va auzi chiar bine.

Boxa portabilă JBL Charge 5 va fi disponibilă în diverse culori ale carcasei (neagră, albastră, argintie, roșie etc) și va avea un preț de aproximativ 180 de dolari.

Bănuiesc că va fi disponibilă destul de repede și la noi în țară.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *