Tehnologii moderne cu un look retro, de la JBL

De ce să nu o recunosc, mi-au plăcut tare aceste soluții Hi-Fi Premium de la JBL, anume amplificatorul JBL SA750 și boxele JBL L100 Classic 75.

Ambele cu un look retro, ca echipamentele de prin anii 1960-1970, dar cu cele mai noi tehnologii ale industriei de profil, pentru o experiență audio de cea mai bună calitate.

Noul amplificator stereo JBL SA750 are implementate tehnologii wireless de genul Airplay 2 și Google Chromecast dar și toate conexiunile fizice necesare – 6 conectori RCA, port auxiliar de 3.5mm, două porturi optice și două porturi digitale coaxiale, dar și port USB și unul Ethernet.

Din câte am aflat este capabil să redea o putere de 120W pe canal la o impedanță de 8Ω sau de 220W la o impedanță de 4Ω.

JBL SA750 va fi dispobil din luna mai 2021 și va costa nu mai puțin de 3000 de dolari. Look cool, preț cool… nu-i așa?

Un amplificator stereo ce poate reda muzica numai pe o pereche de boxe pe măsură, cum ar fi aceste JBL L100 Classic 75, create pentru a marca aniversarea celor 75 de ani de JBL. Din câteva am aflat, sunt capabile să redea un sound cu o putere de 220W RMS.

Acestea vor fi disponibile din luna aprilie la un preț de aproximativ 5500 de dolari. Mai multe detalii aici.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *