Adata XPG Xenia Xe, laptop compact cu ecran de 15.6 inchi și procesoare Intel de generația a 11-a

Adata a intrat pe piața laptopurilor încă de anul trecut dar iată că acum continuă cu noi modele motorizate de cea mai nouă generație de procesoare Intel. Și anunță laptopul XPG XENIA Xe, cu un look a la macbook și un ecran tactil de 15.6 inchi și o greutate de numai 1.65Kg. Este chiar ușor și facil la transport pentru un laptop cu ecran de 15.6 inchi.

Adata XPG XENIA Xe este echipat cu procesoare Intel Core i5-1135G7 sau i7-1165G7 din a 11-a generație, grafică Intel Iris Xe, cu până la 16GB memorie RAM, precum și cu SSD-uri XPG PCIe Gen4 M.2 cu o capacitate de până 1TB.

Producătorul spune că vor fi disponibile și opțiuni de upgrade dar nu a detaliat mai în amănunt.

Deși este anunțat ca un laptop de gaming, nu aș merge totuși până acolo, pentru că oricât de bună ar fi placa Intel Iris Xe nu se poate compara cu una suplimentară Nvidia GTX sau AMD Radeon. Rămâne de văzut, poate mă înșel…

În orice caz, Adata XPG Xenia Xe este un laptop ce se poate dovedi util la sarcini office, de business, ba chiar și pentru dezvoltare și programare, așa că sunt curios când va fi disponibil comercial și la ce prețuri.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *