Lenovo Yoga AIO 7 – Sistem PC all-in-one convertibil, cu ecran ce se rotește

Lenovo a prezentat și un sistem PC all-in-one interesant, convertibil chiar, al cărui ecran se poate roti din poziție landscape în cea portrait, pentru a vizualiza mai bine anumite formate, uzitate pe tik-tok, instagram, postere etc… Clar, un echipament all-in-one dedicat celor care lucrează în industriile de publicitate, marketing și media.

Se numește Lenovo Yoga AIO 7 și are un look premium și o construcție de top, pentru cei mai pretențioși utilizatori. Are un ecran IPS de 27 inchi cu rezoluție 4K, capabil să afișeze 99% din gama de culori DCI-P3 și 99% din cea Adobe RGB.

O surpriză ar fi prezența procesoarelor AMD Ryzen, până la AMD Ryzen 7 4800H, în detrimentul celor Intel și în tandem cu plăci grafice Nvdia (până la Nvidia RTX 2060). Clar, look premium, performanțe pe măsură.

Și, se pare că se aude și foarte bine, așa cum trebuie să fie un sistem pc multimedia complet. Are un sistem audio JBL Harman, calibrat să se audă la fel de bine chiar și când ecranul este rotit în poziția portrait.

Rămâne de văzut când va fi disponibil acest Lenovo Yoga AIO 7 în România dar și la ce prețuri.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *