Noi boxe audio wireless de la Sony, SRS-RA5000 și SRS-RA3000

Sony anunță două noi boxe wireless SRS-RA5000 și SRS-RA300, capabile să oferă o experiență de audiție premium, clară și în orice colț al spațiului utilizat.

Modelul Sony RA5000 este certificat Hi-Res Audio și are trei difuzoare orientate către partea de sus ce transmit muzica pe verticală, în timp ce alte trei difuzoare situate în partea din mijloc distribuie sunetul pe orizontală. Mai mult, un subwoofer ajută la redarea sunetelor joase.

Sony RA3000 este capabilă să redea un sunet omnidirecțional cu bas pronunțat datorită difuzorului full range și a radiatorului pasiv dublu. Are și tweetere suprapuse aplatizate ce redă sunetele înalte în sus și către exterior.

Modelele de boxe wireless RA5000 și RA3000 sunt compatibile cu dispozitive cu Google Assistant, Chromecast încorporat și Amazon Alexa, pentru a fi comandate folosind vocea. Ambele boxe pot reda muzica în mai multe camere dacă sunt grupate cu ajutorul Google Home sau Amazon Alexa. 

Modelul Sony SRS-RA5000 va fi disponibil începând cu luna februarie 2021, la un preț de aproximativ de 550 de euro (2.679 RON). Iar Sony SRS-RA3000 va fi diponibil începând cu luna februarie 2021, la un preț de aproximativ 300 de euro (1.460 RON). 

Specificații complete Sony SRS-RA5000 aici.

Specificații complete Sony SRS-RA3000 aici.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *