Jbuds Frames – Boxe pentru ochelarii tăi

Jbuds Frames sunt niște mici boxe bluetooth ce se atașează pe brațele ochelarilor și care costă numai 49 de dolari.

JBuds Frames sunt certificate IPX4, astfel că pot fi utilizate fără probleme și în aer liber, în același timp sau independent și fiecare are un microfon pentru convorbiri telefonice.

Pot fi utilizate la o distanță maximă de 10 metri față de telefonul la care sunt conectate și se pot atașa cam la orice pereche de ochelari, de vedere sau de soare. Au o autonomie de până la 8 și se pot încărca complet în 2 ore.

Au și un dezavantaj aceste Jbuds Frames – sunt ca niște boxe plasate foarte aproape de ureche, nu acoperă complet canalul auditiv al acesteia, așa că zgomotul ambiental va fi destul de pregnant, astfel că va fi deranjant atât în timpul audițiilor muzicale cât și în cel al convorbirilor telefonice sau videoconferințelor.

Dar nah, poate că tocmai de aia sunt și făcute așa, să fii conștient permanent de ceea ce se întâmplă în jurul tău, fie că mergi pe jos pe stradă, pe bicicletă sau pe vreo trotinetă electrică.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.