Lenovo Yoga Slim 7i Pro – cu procesoare Intel Tiger Lake și ecran OLED

Lenovo Yoga Slim 7i Pro va apărea cât de curând pe piața europeană echipat cu noua generație de procesoare Intel Tiger Lake și ecran de 14 inchi OLED cu o rezoluție de 2880×1800 pixeli.

Printre caracteristicile principale ale ecranului aș aminti rata de refresh de 90Hz, capacitatea afișării a 100% din gama de culori DCI-P3 și 125% din cea sRGB, precum și de funcția HDR.

După cum vă așteptați, nici la capitolul configurație nu va sta deloc rău – procesoare până la Intel Core i7 Tiger Lake, chiar și plăci grafice NVIDIA GeForce MX450 (comparabile cu Intel Iris Xe?), până la 16GB memorie RAM și stocare de până la 1TB pe SSD-uri M.2.

Noul ultraportabil Lenovo Yoga Slim 7i Pro cântărește 1.45Kg, are nu mai puțin de 4 porturi USB-C cu Thunderbolt, un altul USB 3.2 Gen 1 Tip-A, conector de 3.5mm pentru căști și un acumulator de 61Wh.

Sunt curios și la ce prețuri va sosi…

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *