MaskFone – Mască de protecție anti-covid cu suport pentru căști wireless

Mai țineți minte când ni se păreau asiaticii care purtau mască pe stradă? Iată că am ajuns cu toții acum să purtăm mască în public, la interior dar și pe stradă. Pandemia asta ne-a dat viețile peste cap…

Iată că apar și gadget-uri de folosit în astfel de perioade, cu situații sanitare delicate, în care trebuie să ne protejăm sănătatea – Maskfone, o mască de protecție cu… suport pentru căști wireless…

Hai că la asta chiar nu vă așteptați…

Maskfone este o mască tip N95 în care pot fi introduse atât filtrele necesare cât și căștile wireless. Standard vine cu o pereche de căști entry-level de la Motorola dar acestea pot fi înlocuite cu propriile căști, mai de calitate.

De fapt masca este un suport pentru căști iar butoanele de control frontale nu funcționează fără cele ale căștilor, care trebuie să fie poziționate chiar în acel loc.

Însă mi s-au părut funny și am zis să vi le arăt… ))) Prețul însă nu este nostim deloc – 50 de dolari.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *