Noi soluții de stocare SSD extrem de rapide, de la Kingston

Kingston, unul dintre cei mai importanți producători de SSD-uri la nivel mondial, anunță la CES 2021 noi soluții de gen, cum ar fi primele SSD-uri PCIe NVMe Gen 4.0 dar și un SSD extern USB 3.2 Gen 2.


Ghost Tree este o nouă unitate Gen 4.0 ce poate oferi viteze de citire și de scriere de până la 7000MB/s, cu capacităţi cuprinse între 1TB și 4TB.

Seria NV: Cel mai nou SSD de la Kingston cu interfață PCIe 3.0 x4, capacități de stocare sunt de până la 2TB, foarte bune atât pentru laptopuri cât și în sistemele desktop.

Kingston XS2000 este o unitate externă cu interfață USB 3.2 Gen2 x2 cu capacități cuprinse între 500GB și 2TB. Ce poate fi utilizată ca spațiu suplimentar pentru stocare. De remarcat că prin intermediul interfeței Tip-C permite transferuri de date cu viteze de până la 2000MB/s.

DC1500M este un SSD U.2 NVMe conceput pentru stocare în arhitecturi dinamice, cum ar fi cloud-computing, găzduire web şi infrastructuri virtuale.

Ce să mai, sunt tot mai performante aceste SSD-uri… Chiar sunt curios cât de bine sunt protejate la supra-temperaturi și toate neajunsurile ce apar când se încing…

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *