Accesorii anti-covid de la Targus

Targus este un cunoscut producător de accesorii iar la CES 2021 prezintă două noi gadget-uri tocmai bune în acest context pandemico-sanitar. Anume o lampă cu ultraviolete de birou și un rucsac anti-microbian.

Lampa Targus UV-C LED Disinfection are led-uri cu lumină albastră și se aprinde automat pentru 5 minute la fiecare oră. Astfel, ajută la eliminarea micro-organismelor ce se așează pe tastatură sau pe suprafețele adiacente ale biroului. Când funcționează, nu mai trebuie să se lucreze la birou. În orice caz, are senzori care opresc fluxul de lumină ultravioletă dacă detectează mișcare în zona sa de acțiune.

UV-C LED Disinfection Light va fi disponibilă comercial din luna martie 2021. Și poate fi utilizată pentru orice suprafață de lucru, nu numai pentru un birou.

Rucsacul 2Office poate transporta laptopuri cu ecran de până la 17.3 inchi și are cusute materiale antimicrobiene în zonele principale de contact. Adică se garantează că pe acele suprafețe nu se vor așeze microbi și micro-organisme dăunătoare.

În orice caz, o igienă corespunzătoare cred că ne poate scăpa de multe belele.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *