Lenovo ThinkPad X1 Titanium Yoga, Cel mai subțire Thinkpad de până acum

Lenovo prezintă la CES 2021 convertibilul 2-in-1 Lenovo ThinkPad X1 Titanium Yoga, cel mai subțire ThinkPad de până acum. După cum îi spune și numele, ultraportabilul 2-in-1 are o carcasă din titan, cu o grosime de numai 11mm și o greutate de aproximativ 1.15Kg.

Are un ecran de 13.5 inchi în format 3:2 cu o rezoluție de 2256×1504 pixeli, procesoare Intel de generația a 11-a, până la 16GB memorie RAM și stocare pe SSD-uri cu o capacitate de până la 1TB. Pe carcasă sunt disponibile nu mai puțin de 4 porturi cu tehnologie Thunderbolt pentru atașarea accesoriilor necesare dar și pentru conectarea la ecrane mai mari.

Opțional vor fi disponibile modele și cu modem 5G. Lenovo ThinkPad X1 Titanium Yoga promite o autonomie de până la 10 ore de utilizare și va fi disponibil comercial din această lună, cu prețuri de la 1900 de dolari în sus, în funcție de configurație.

Specificațiile complete, mai jos.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *