Tabletă pentru utilizatorii de business, Surface Pro 7+

Microsoft prezintă noua tabletă cu Windows Surface Pro 7+, dotată cu cele mai noi procesoare de generația a 11-a de la Intel, SSD ce poate fi schimbat și coneziune 5G. O tabletă dedicată în special utilizatorilor de business și care nu cred că va fi disponibilă pe canalele comerciale consumer, pentru utilizatorii casnici.

Microsoft Surface Pro 7+ are un ecran de 12.3 inchi cu o rezoluție de 2736×1824 pixeli (format 3:2), procesoare Intel Tiger Lake, până la 32GB memorie RAM și stocare pe SSD-uri de 1TB, ce pot fi schimbate extrem de ușor. Da, pot fi schimbate, însă din câte am văzut în videoclip nu par a fi SSD-uri standard.

Normal, nu-i lipsesc tastatura sau stylus-ul pentru un control mai facil în aplicațiile folosite. Modelul cu procesor Intel Core i5 și răcire pasivă va fi disponibil și cu modem 5G, cu SIM normal sau cu eSIM, cel de-al doilea profil fiind compatibil cu operatorii de rețea mobilă din 180 de țări, după spusele Microsoft.

De asemenea, Microsoft Surface Pro 7+ promite o autonomie de utilizare de până la 15 ore, ceea ce nu este de neglijat, mai ales pentru un utilizator ce-și desfășoară mare parte a activității departe de o sursă de alimentare.

Va fi disponibilă utilizatorilor enterprise cu prețuri de la 900 de dolari în sus, în funcție de accesorii și configurație.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *