Acer Predator Triton 300 SE – Laptop de gaming compact dar performant

Două tendințe în lumea laptopurilor de gaming am sesizat la acest CES 2021 – acestea devin tot mai ușoare, mai ultraportabile, și se renunță la acel look extravangant în multe culori, având acum linii de design mai serioase. A treia tendință ar fi prezența masivă a procesoarelor AMD, în detrimentul celor Intel. Dar nu se aplică în cazul de față.

Cum este și acest Acer Predator Triton 300 SE, un laptop de gaming cu ecran de 14 inchi, o grosime de numai 17.9mm și o greutate de numai 1.7Kg. Deși atât de compact, Acer Predator Triton 300 SE nu face rabat la capitolul specificații, acestea incluzând noul procesor Intel Core i7-11375H sau o placă grafică NVIDIA RTX 3060, o rată de refresh de 144Hz pentru ecran, porturi Thunderbolt 3 sau WiFi 6.

Va fi disponibil din luna februarie, cu prețuri de la 1400 de dolari în sus, în funcție de configurație.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *