ThinkPad X12, un Surface Pro de la Lenovo

Lenovo anunță tableta Lenovo Thinkpad X12 cu sistem de operare Windows, procesoare de nouă generație Intel Tiger Lake și toate accesoriile necesare pentru productivitate de oriunde s-ar afla utilizatorul său. Adică un fel de Surface Pro de la Lenovo. Ecranul are o diagonală de 12.3 inchi, cu o rezoluție FHD+ în format 3:2 iar tastatura are iluminare de fundal.

Poate fi configurată cu până la16GB memorie RAM și stocare de până la 1TB, are o baterie de 42Wh și suport Thunderbolt 4 pentru extinderea spațiului vizual de lucru pe ecrane mai generoase. Poate fi accesorizată cu modem 4G și mai are WiFi 6, Bluetooth 5.1 și conexiune NFC.

Împreună cu tastatura atașabilă cântărește în jurul a 1Kg, ceea ce înseamnă că poate fi transportată extrem de facil.

Tableta Lenovo Thinkpad X12 va fi disponibilă din această lună cu prețuri de la 1150 de dolari în sus, funcție de configurație.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *