ViewSonic TD1655, monitorul portabil, pentru ultraportabil

ViewSonic TD1655 este un monitor cu ecran de 15.6 inchi, cântărește sub 1kg și are o grosime redusă, de numai 6mm, astfel că poate fi transportat destul de facil. În fapt este un monitor portabil, pentru ultraportabil, util la extinderea spațiului vizual.

TD1655 are nevoie doar de un singur cablu USB-C pentru a se conecta de laptopuri, telefoane sau chiar console pentru jocuri. De asemenea, prin intermediul interfaței USB-C, monitorul ViewSonic poate alimenta dispozitive mobile (până la 60W) chiar în timp ce este alimentat la rândul său cu energie de la un Power Bank sau de la alimentatorul de 60W furnizat în pachet.

Este compatibil cu sistemele de operare Windows, Android, Chrome și Mac OS. Are o husă magnetică de protecție, care joacă și rol de suprafață de fixare, iar ecranul este prevăzut cu suprafață rezistentă la zgârieturi. Mai mult, poate fi controlat și tactil, chiar și cu un stylus furnizat la pachet.

Interesant accesoriu acest ViewSonic TD1655, chiar util pentru cei care doresc să aibă un spațiu vizual de lucru mai generos, cel de 12-13 inchi al ultraportabilului fiind poate prea puțin pentru ce au nevoie să vadă.

Are un preț în jurul a 1800 de lei.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *