Philips Fidelio T1 – Căști wireless premium ce promit un sound de excepție

Philips Sound anunță căștile wireless ear-buds Philips Fidelio T1, capabile să redea un sunet cald, natural, plin de detalii și cu un bas echilibrat, după cum promite producătorul. Și, ca toate produsele audio din gama Fidelior, Philips Fidelio T1 au un design premium în două variante de culoare, negru sau argintiu, cu metal în finisare mată, plus o inserție din piele Muirhead în nuanțe de negru sau cafeniu (in funcție de model).

Castile au câte trei microfoane fiecare, utile atât la convorbiri telefonice clare cât și pentru funcția de noise cancelling. De asemenea, izolarea zgomotului exterior se face și în mod pasiv prin intermediul unor dopuri ce se potrivesc foarte bine în ureche, la pachet fiind incluse numai puțin de șase vârfuri de silicon cu dimensiuni variate și trei vârfuri de spumă.

Căștile se împerechează cu ușurință cu dispozitivele Android și au comenzi tactile pentru a reda, a sări și a întrerupe melodiile. Alternativ, permit folosirea Google Assistant.

Cu funcția de anulare a zgomotului exterior activă promit o autonomie de 9 ore dar și 25 de ore de redare disponibile prin carcasa de încărcare. Fără aceasta căștile pot fi folosite 13 ore și încă 35 de ore prin carcasa de încărcare. O încărcare completă se face în doar două ore.

Un senzor detectează când căștile Philips Fidelio T1 se află în urechi și poate întrerupe redarea muzicii atunci când una dintre ele este îndepărtată, în timp ce un comutator permite utilizarea în mod mono.

Utilizatorii pot lua castile wireless oriunde doresc, deoarece sunt rezistente la stropire, astfel că mă gândesc că sunt bune și la jogging.

Sunt curios ce preț de comercializare vor avea la noi în România.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *