Genesis Krypton 200 și 220, mouși ieftini cu iluminare RGB și butoane programabile

Genesis este una dintre mărcile de buget pentru accesorii, să o recunoaștem. Dar cine nu are buget pentru mărcile de top din industrie cred că își poate face foarte bine treaba pe computer și cu mouși sau tastaturi Genesis, de ce nu. Când nu ai, nu mai faci fițe.

Și iată că Genesis tocmai anunță doi mouși la un preț bun, Krypton 200 și 220, cu un design ergonomic, greutate redusă, butoane programabile, iluminare RGB dar și memorie internă pentru setări. Adică cam tot ceea ce trebuie pentru o experiență decentă.

Genesis Krypton 200 este echipat cu un senzor optic cu 6400 DPI, sensibilitatea acestuia fiind configurabilă pe șase nivele, setarea DPI fiind afișată de un indicator LED. Are switch-uri silențioase, alese special pentru cei care vor să se joace fără să facă zgomot.

Genesis Krypton 200 are șase butoane programabile ce pot fi configurate prin intemediul aplicației dedicate. Acesta permite utilizatorilor să seteze funcții noi butoanelor sau chiar comenzi macro. Carcasa neagră, cu un finisaj mat, are iluminare RGB cu efect PRISMO.

Genesis Krypton 220 are tot 6 butoane programabile dar un design diferit, mai agresiv. De asemenea, switch-urile principale au o durabilitate mai mare, calculată la 10 milioane de click-uri.

Cei doi mouși de gaming au o greutate foarte mică, de doar 76 grame în cazul lui Krypton 220 și 77 grame în cazul lui Krypton 200. Modelele beneficiază de o memorie internă pentru salvarea setărilor pentru a putea fi folosite cu ușurință pe mai multe dispozitive. Senzorul performant suportă o accelerație de până la 22 G și urmărește precis mișcările cu o viteză de până la 66 inchi pe secundă.

Moușii de gaming Genesis Krypton 200 și Krypton 220 se conectează la PC cu cabluri cu o lungime de 1.8 m.

Aceștia vor fi disponibili de Black Friday la prețul recomandat de 65 lei pentru Krypton 200, respectiv 72 de lei pentru modelul Krypton 220.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.