Dell XPS 13 Plus – Unde este touchpad-ul?

Dell prezintă noul ultraportabil Dell XPS 13 Plus, echipat cu noua generație de procesoare Intel P Alder Lake cu TDP de 28W, opțiune de ecran de 13 inchi OLED cu rezoluție 4K, totul într-o carcasă de numai 15mm grosime și 1.24Kg în greutate.

Pe lângă design-ul simplu dar elegant, atrăgător chiar, se remarcă prin lipsa clasicului touchpad, acesta se pare fiind integrat acum în zona de reazem a palmelor. Chiar sunt curios cât de eficientă este utilizarea unei astfel de soluții.

De asemenea, clasile butoane de control au fost înlocuite cu o bară tactilă deasupra tastaturii care, presupun, va integra și clasicele comenzi de Funcții.

Dell XPS 13 Plus este echipat cu tehnologie Thunderbolt 4 și va fi disponibil din primăvară la prețuri de start de 1200 de dolari.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *