Freestyle – Videoproiector portabil de la Samsung, anunțat la CES 2022

Samsung anunță la CES 2022 noul videoproiector portabil care are și funcții de boxă inteligentă sau de iluminare ambientală. Freestyle cântărește doar 830 de grame și are un suport versatil ce permite rotirea până la 180 de grade, pentru a putea fi așezat oriunde pentru proiectarea imaginilor, pe masă, podea, perete sau chiar pe tavan.

Ca toate proiectoarele moderne, Samsung Freestyle are integrate funcții de auto-keystone și auto-leveling ce permit ajustarea automată a imaginii cu o diagonală de până în 100 de inchi pe orice suprafață, în orice unghi, pentru a fi cât mai bine proporționată. În plus față de alte proiectoare portabile promite redarea unui sound de calitate superioară, cu un bass clar și profund, fără distorsiuni, la 360 ​​de grade.

Pentru a putea fi utilizat departe de o sursă de alimentare casnică, acesta este compatibil cu baterii externe compatibile USB-PD și cu ieșire de 50 W/20 V sau mai mult. Mai mult, cu un adaptor special poate fi alimentat direct în tavan în soclul E26 al unui bec.

Sistemul de iluminare ambiental poate transpune diferte efecte vizuale în funcție de muzica redată. De asemenea, Freestyle integrează funcțiile Smart TV disponibile pe televizoarele inteligente Samsung, cu servicii de streaming și funcții de mirroring și casting compatibile atât cu dispozitivele mobile Android, cât și cu iOS.

Samsung Freestyle va fi disponibil pentru precomandă online pe piața din SUA pe 4 ianuarie, iar disponibilitatea se va extinde pe alte piețe globale în următoarele luni.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *