Realme GT2 Pro anunțat oficial, cu Snapdragon 8 Gen 1 și cameră microscop

Realme este o marcă tot mai prezentă pe piața din România, cu terminale chiar interesante, pentru toate buzunarele. Doar v-am prezentat impresiile despre modelele Realme 8 și Realme GT Master Edition.

Iată că acum au anunțat oficial un model de top, Realme GT2 Pro. Acesta vine echipat cu un procesor Snapdragon 8 Gen 1, ecran LTPO AMOLED de 6.7 inchi cu o rată de refresh de 120Hz, stocare de 128/256/512GB tip UFS 3.1, memorie RAM de 8GB/12GB, baterie de 5000mAh cu încărcare rapidă la 65W.

Văd că și la capitolul foto-video stă destul de bine. Modulul foto principal are o cameră cu senzor Sony IMX766 de 50 Mpix, o alta cu unghi larg de cuprindere de 150° cu senzor Samsung JN1 tot de 50 Mpix și o a treia cameră macro de 2Mpix cu funcție de microscop 40X. Camera frontală are un senzpr de 32 de Mpix. Rămâne de văzut dacă s-au făcut îmbunătățiri și la algoritmul software de prelucrare la captarea imaginilor. Aș fi preferat și un stabilizator optic pentru camera principală.

Îmi place și cum arată, cu acel finisaj pe spate ce imită textura hârtiei.

Momentan va fi comercializat doar în China, rămâne de văzut când va fi disponibil și la noi în țară.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *