Realme 4K Smart Google TV Stick este disponibil în România

Realme anunță disponibilitatea în România a dispozitivului 4K Smart Google TV Stick, un gadget ce poate transforma orice televizor obișnuit într-unul inteligent, la un preț de 299 Lei. Disponibil în versiune 4K, TV Stick-ul Realme are o platformă proprie cu aplicații multimedia populare precum Netflix, HBO Go, Amazon Prime, Youtube și multe altele.

De asemenea, acesta funcționează pe baza sistemului de operare Android TV și este capabil să transmită conținut 4K la 60FPS, cu suport HDR10+ și HDMI 2.1. Cumpărătorii au la dispoziție magazinul de aplicații Google Play Store pentru instalarea unor aplicații suplimentare sau chiar jocuri.

4K Smart Google TV Stick de la Realme funcționează pe bazele unui platforme SoC Amlogic S905 Y4 cu procesor Quad Core, GPU ARM G31MP2 și 2GB memorie RAM DDR4, plus 8GB capacitate de stocare internă. Pentru conectivitate are Bluetooth 5.0, o interfață USB 2.0 dar și una HDMI, fiind compatibil cu Google Assistant.

Chiar sunt curios cum funcționează acest Realme 4K Smart Google TV Stick.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.