ASUS Mini PC PN64 și PN52, acum cu procesoare Intel de generația a 12-a și AMD Ryzen H

De curând v-am prezentat impresiile mele referitoare la mini sistemul PC ASUS PN62, un echipament ce poate duce la bun sfârșit sarcini tipice de office și pentru studiu. Iată că ASUS va aduce în România pe la începutul acestei veri și versiuni upgradate ale acestuia, echipate cu procesoare Intel de generația a 12-a dar și cu AMD Ryzen H.

Aceste cutiuțe cu dimensiuni de doar 120 x 130 x 55,5 mm, sunt capabile să redea conținut video pe un număr de până la 4 ecrane în același timp și dispun de
opțiuni de conectivitate chiar bogate. În plus, ambele modele încorporează facilitatea Two-Way AI Noise Cancelation care asigură comunicații vocale online cu o claritate de cristal între utilizator și interlocutorii săi.

Mini PC ASUS PN64 este echipat cu un procesor Intel Core de generația a 12-a care lucrează în tandem cu memorie RAM DDR5-4800. Sistemul suportă extensia imaginii pe maxim patru ecrane și include cinci porturi USB și unul configurabil, pentru a permite conectarea dispozitivelor externe de stocare sau al altor dispozitive externe. Oferind un grad sporit de flexibilitate, sistemul a fost proiectat pentru a permite acces facil la modulele de stocare și de memorie, pentru upgrade-uri rapide și comode.

Mini PC PN52 are la bază un procesor din cea mai recentă serie AMD Ryzen H, cu grafică integrată AMD Radeon. Sistemul include două SSD-uri M.2 2280 și un HDD SATA de 2,5 inchi. PN52 dispune de două porturi HDMI și de șapte porturi USB, inclusiv un port USB 3.2 Gen 2 Type-C® care suportă DisplayPort™ 1.4 și alimentare la 120 de wați.

Și pot fi o opțiune viabilă pentru cei care doresc un sistem pc de sine stătător și care să nu ocupe un spațiu important pe un birou.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *