Intel NUC 12 Extreme – Performanțe de top într-un corp cât mai compact posibil

Intel anunță barebone-ul Intel NUC 12 Extreme, o soluție compactă ce integrează soluții tehnice performante, de ultimă oră.

Dedicat celor care doresc să aibă un sistem desktop dar nu neapărat unul voluminos, Intel NUC 12 Extreme vine echipat cu procesoare Intel Core i9-12900 sau Intel Core i7-12700, suportă până la 64GB memorie RAM, permite integrarea unei plăci grafice suplimentare cu o lungime de până în 12 inchi (pe slot PCIe x16) și are 3 conectori pentru stocare M.2.

Configurația completă, mai jos.

Nu-i lipsesc un port HDMI 2.0, două porturi Thunderbolt 4, 6 porturi USB 3.2 Gen 2, port ethernet 10GB dar și Wi-Fi 6E. Ce să mai, poate fi configurat să facă față atât la jocuri cât și la sarcini profesionale serioase.

Procesoarele integrează un chipset grafic Intel UHD 770.

Intel NUC 12 Extreme va fi disponibil comercial din această primăvară, la prețuri aproximative de 1,150$ și 1,450$ în funcție de procesoarele alese, i7 sau i9. Fiind un sistem barebone, pentru memorie RAM, stocare și placa grafică suplimentară va trebui să plătiți separat.

După cum spuneam, esențele tari sunt ținute în sticluțe mici… 😀

Mai multe detalii pe site-ul Intel.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *