realme GT 2, o nouă serie de smartphone-uri chiar performante. Din 15 martie în România

realme anunță o nouă serie de smartphone-uri performante, ce include modelele realme GT 2 și GT 2 Pro, primul dotat cu un procesor Snapdragon 888, iar varianta Pro cu unul Snapdragon 8 Gen 1.

realme GT 2 si GT2 Pro vor fi disponibile în România la precomandă începând cu data de 15 Martie. realme GT 2 va avea un pret ce porneşte de la 2.299 Lei, în timp ce varianta GT2 Pro va fi disponibilă la preţul de 3.499 Lei.

realme GT 2 Pro este cel mai performant smartphone al acestei companii, de până acum. Arată chiar bine iar specificațiile sale principale sunt următoarele

  • ecran AMOLED 2K LTPO 2.0 cu o rată de refresh de 120Hz și luminozitate de 1400 de nits
  • platforma Snapdragon 8 Gen 1
  • un sistem triplu de camere – una principală cu senzor Sony IMX766 de 50MPix, cu stabilizare optică, o alta wide cu un unghi de cuprindere de 150 de grade și o alta microscopică cu un factor de mărire de 40x, pentru instantanee macro
  • baterie de 5000mAh și încărcare rapidă la 65W
  • Dolby Atmos și difuzoare stereo
  • UI 3.0 cu Android 12

De performante, cu siguranță că sunt performante, doar integrează cele mai puternice platforme hardware de anul trecut și de anul ăsta. Eu sunt curios mai degrabă cum se descurcă la capitolul foto-video, dacă au comportament pe măsura platformei hardware integrate.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.