Acer anunță noile modele de ultraportabile Swift 5 și Swift 3

Acer și-a actualizat la început de 2022 linia de laptopuri Swift cu modele noi ale seriilor Swift 5 și Swift 3. Acestea sunt echipate cu procesoare Intel Core din a 12-a generație, ecrane de calitate și se laudă cu o durată de viață a bateriei suficientă pentru tot parcursul zilei.

Noul Acer Swift 5 (SF514-56T) este un laptop premium, conceput în special pentru profesioniștii care trebuie să lucreze de oriunde s-ar afla. La capitolul specificații se laudă cu procesoare Intel Core din a 12-a generație cu până la 12 nuclee și grafică Intel Iris Xe, cu 16GB memorie dual-channel LPDDR5 și până la 2TB de stocare pe SSD PCIe Gen 4 – toate în timp ce păstrează o greutate de numai 1,2 kg și o grosimea de doar 14,95 mm.

De asemenea, Acer Swift 5 are un ecran tactil WQXGA (2560×1600 pixeli), încadrat de rame subțiri, fiind acoperit cu un strat de sticlă Antimicrobian Corning Gorilla care este rezistent și tratat cu ioni din argint pentru a proteja suprafața de microbi.

Mai mult, noul Swift 5 are un webcam cu rezoluție FullHD, tastatură cu iluminare, două porturi Thunderbolt 4, un port HDMI 2.1 și două porturi USB 3.2 Gen 1 (dintre care unul poate fi folosit pentru a furniza energie dispozitivelor externe chiar și atunci când laptopul este oprit).

Acer Swift 3 (SF314-512) este un laptop complet nou cu ecran de 14 inchi care este echipat cu cele mai recente procesoare Intel Core din a 12-a generație și până la 2TB stocare pe SSD. Dispune de un afișaj luminos 16:9 QHD și o cameră web FHD cu tehnologia Acer TNR pentru apeluri video la calitate optimă, în timp ce Wi-Fi 6E și DTS Audio contribuie la o experiență de streaming excelentă. Sunt acoperite și porturile esențiale: USB Type-C, USB Type-A și HDMI 2.1.

Perfect pentru un stil de viață activ, Swift 3 poate fi încărcat rapid în orice moment, oferind 4 ore de viață a bateriei la o singură încărcare de 30 de minute. Swift 3 este echipat și cu sistemul de răcire cu două ventilatoare TwinAir de la Acer care oferă o îmbunătățire cu 65,8% față de performanța termică a unui singur ventilator.

Prețuri și disponibilitate

Acer Swift 5 (SF514-56T​) va fi disponibil în Europa din luna martie, la prețuri începând de la 1,799 EUR.

Acer Swift 3 (SF314-512) va fi disponibil în Europa din luna aprilie la prețuri începând de la 1,199 EUR.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *