Huntsman Mini Analog – Prima tastatură compactă de gaming de la Razer

Razer a anunțat noua Huntsman Mini Analog, o primă și mișto tastatură compactă cu layout de tip 60% care are switch-uri optice analogice. Practic, o tastatură la fel de bună dar mai portabilă pentru ca pasionații de gaming să beneficieze de precizia, performanța și controlul necesar oriunde ar avea chef să o utilizeze.

Echipată cu switch-uri optice analogice Razer, noua tastatură Huntsman Mini Analog se laudă cu un grad mai fin de control în jocuri, dispunând de funcții precum posibilitatea de a predefini sensibilitatea analogică a tastelor sau atribuirea a două funcții unei singure taste. Practic, asta înseamnă un control precis al accelerației sau direcției în jocurile de curse sau pot atribui două funcții unei singure taste în funcție de gradul de apăsare al acesteia. Există posibilitatea de a comuta din mers obișnuit în sprint fără a apăsa un alt buton în jocurile FPS.

Pentru o durabilitate maximă, Huntsman Mini Analog folosește taste Doubleshot PBT, cu finisaj texturat rezistent și capabile să-și păstreze aspectul chiar și după o utilizare îndelungată. În plus, construcția din aluminiu sporește și mai mult durabilitatea tastaturii, în timp ce cablul Tip-C detașabil garantează o portabilitate facilă.

Huntsman Mini Analog este prima tastatură de tip 60% de pe piață care dispune de Razer Analog Optical Switches și se adresează atât jucătorilor ce participă la sesiuni în LAN, pentru fanii setup-urilor de gaming minimaliste dar și pentru cei care doresc să economisească spațiu fără a renunța la cele mai bune performanțe, aspecte importante pentru jocurile de astăzi.

Mai multe informații sunt disponibile pe acest link.

Huntsman Mini Analog costă aproximativ 160 de Euro și este disponibilă pe site-ul producătorului.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *