Razer Leviathan V2 – Soundbar pentru PC și laptop ce promite o experiență audio deosebită

Razer prezintă soundbar-ul pentru PC și laptop de gaming Razer Leviathan V2 ce se laudă cu o claritate audio de deosebită, pentru o experiență audio captivantă, fiind de altfel primul soundbar de gaming ce oferă tehnologia THX Spatial Audio.

Acesta este echipat cu două difuzoare full-range, două radiatoare pasive, două tweetere și cu o unitate subwoofer separată capabilă să redea sunetele de frecvență joasă. Astfel că a fost conceput să ofere un sunet full-range de înaltă fidelitate, pentru o experiență audio mai autentică în sesiunile de gaming sau chiar la vizionarea unor filme.

Folosind tehnologie patentată, noul Razer Leviathan V2 include THX Spatial Audio activat prin PC. În plus, soundbar-ul Razer Leviathan V2 include suport și pentru tehnologia Razer Chroma RGB cu 18 zone de iluminare, cu opțiuni de personalizare RGB și destule efecte de iluminare.

De asemenea, Razer Leviathan V2 este echipat și cu tehnologia Bluetooth 5.2, pentru redarea sunetului și de pe dispozitivele portabile, fie că este un laptop, un smartphone sau o tabletă.

Pentru mai multe detalii despre acest soundbar Razer puteți vizita această pagină. Are un preț în jurul a 250 de Euro. Chiar sunt curios cum se aude, dacă își merită cu adevărat banii, pentru că se laudă cu un sunet hi-fi.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *