Noua tabletă 2-în-1Huawei MateBook E Go cu sistem de operare Windows pe platformă ARM

Portabilele gen Surface cu sistem de operare Windows dar pe platformă ARM sunt rarități, încă neadoptate la scară largă, deși sunt destul de performante și capabile să ofere o autonomie de utilizare de invidiat.

Iată cu Huawei face încă o încercare prin modelul Huawei MateBook E Go, cea mai nouă variantă din seria de notebook-uri MateBook E. O tabletă 2-în-1 dotată cu un procesor Snapdragon 8cx Gen 3, un ecran de 12.35 inchi cu rezoluție de 2.5K și o rată de refresh de 120Hz.

În privința memoriei, aceasta poate fi cumpărată în două variante cu 8GB RAM și o stocare de 256GB sau cu 16GB RAM și o stocare de 512GB.

Huawei MateBook E Go are două port-uri USB tip C și un jack audio de 3,5mm. Acesta vine, de asemenea, cu un încărcător USB tip C.

Pe spatele device-ului este o cameră de 13MPix iar pe față una de 8MPix. În butonul de deschidere al tabletei se află și un senzor de amprentă și se poate conecta la rețele WiFi 6 și la alte accesorii prin Bluetooth 5.1. Există de asemenea opțiunea de a avea disponibile și datele mobile pe unele modele.

Bineînțeles, la pachet vine cu o husă de protecție cu tastatură, bună pentru o productivitate sporită.

Prețuri

  • Huawei MateBook E Go 8GB + 128GB (Keyboard) – 603.95 USD
  • Huawei MateBook E Go 16GB + 512GB (Keyboard) – 719.01 USD
  • Huawei MateBook E Go (Performance Version) 16GB + 512GB – 790.93 USD

Chiar sunt curios dacă va fi comercializată și în România.

Via.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *