BenQ TH690ST 4LED. Noul video proiector destinat gaming-ului este anunțat și în România

Benq prezintă proiectorul prezintă BenQ TH690ST 4LED dedicat în special pasionaților de jocuri electronice, ce poate fi folosit pe toate consolele de gaming precum PS5, Xbox și chiar Nintendo Switch.

Noul proiector este capabil să ofere o imagine la rezoluție Full HD cu tehnologie HDR, cu un refresh rate de 120Hz și o luminozitate de 2300 ANSI lumen.

Diagonala imaginii ajunge până la 100 inchi de la o distanță de 1.5m. De asemenea, este echipat cu corecție Keystone 2D ce elimină efectele trapezoidale și optimizează alinierea imaginii, pentru o proiecție cât mai eficientă din diferite poziții.

Dispozitivul de la BenQ de asemenea oferă imagini de calitate cu luminozitate ridicată, datorită sursei de lumină 4LED. Durata de utilizare a sursei de lumină este estimată la până 30.000 ore în modul ECO.

Datorită marii diversități de moduri prestabilite pentru mediul de gaming, pasionații se pot bucura de jocuri cu un plus de realism și de intensitate. Aceste moduri sunt optimizate atât pentru spații luminoase cât și pentru cele întunecate.

De asemenea, proiectorul BenQ TH690ST 4LED are un sistem audio cu două difuzoare stereo treVolo de 5W, ce promite o acustică puternică și echilibrată. Există și diferite moduri de sunet presetate din fabrică pentru a oferi un sound ok în concordanță cu activitatea practicată, Muzică, Sport, Cinema sau chiar vă puteți personal schimba sunetul.

BenQ TH690ST 4LED va fi disponibil la un preț de 1199 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *