ASUS ExpertBook B3 Detachable – Nouă tabletă gen Surface cu Windows și tehnologie ARM

Văd că se înmulțesc lansările de tablete cu sistem de operare Windows dar pe tehnologie ARM, nu cum suntem obișnuiți la acest sistem de operare.

Noua tabletă ASUS ExpertBook B3 Detachable are un procesor Qualcomm Snapdragon 7c Gen 2 și un ecran de 10.5 inchi WUXGA (1920×1200 pixeli), în format 16:10 și cu o luminozitate de 230 nits.

Alte specificații includ chipsetul grafic Qualcomm Adreno 618 GPU, 4GB sau 8GB LPDDR4 memorie RAM, stocare de 128GB și o baterie de 38Wh ce promite o autonomie de până la 21 de ore, plus un încărcător de 45W.

ASUS Expertbook B3 vine opțional și cu un stylus MPP 2.0 și care în doar 15 secunde se încarcă pentru o utilizare de până la 45 de minute.

ASUS ExpertBook B3 Detachable are prețuri de la 600 de dolari în sus și poate fi de folos în special pentru activitățile educative, pentru că poate fi transportată și manevrată extrem de facil (întreg ansamblul tabletă+tastatură+suport cântărește până într-un kilogram). Totul e să aibă destule aplicații compatibile.

Mai multe detalii pe site-ul oficial Asus.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *