Enablon, firmă dezvoltatoare de software ESG și parte a Wolters Kluwer, anunță deschiderea unui birou local în Cluj

Enablon, parte a Wolters Kluwer, companie cu birouri în Franța, Olanda și Chicago, anunță deschiderea unui centru de cercetare și dezvoltare în Cluj pentru soluțiile lor ESG, de analiză, managementul riscului și raportare operațională utilizate în marile corporații și în industrie.

De ce în Cluj? Pentru că acest oraș a devenit principalul centru IT&C de la noi, cu o comunitate însemnată de programatori de top și mii de absolvenți ai facultăților de profil.

Sute de organizații importante din industrie și milioane de utilizatori la nivel mondial se bazează pe soluțiile Enablon pentru a reduce impactul asupra mediului înconjurător, pentru a minimiza riscurile, pentru a spori siguranța angajaților, pentru a preveni producerea unor incidente și pentru a fi în conformitate cu reglementările în vigoare.

Și, normal, pentru dezvoltarea acestor stufoase soluții software, au nevoie de programatori.

“Dorim să atragem în echipă colegi dornici să ajute la stabilirea unui mediu deschis și colaborativ, vizând formarea de echipe pentru următoarea generație a serviciilor noastre de date și pentru experiențe mobile.” , spune unul dintre reprezentanții companiei.

Pentru informații suplimentare despre Enablon în Cluj, inclusiv pentru fotografii cu spațiile de birouri și o fișă cu informații, . Pentru a vedea oportunitățile de angajare, faceți click . De asemenea, puteți vizita website-ul Enablon și urmări echipa pe LinkedIn și Twitter.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *